Модель функціональних взаємозв'язків між компонентами Тактильного інтернету - Ярошевич, Роман Олександрович; Коваленко, Андрій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є опис моделі функціональних взаємозв'язків між компонентами Тактильного Інтернету. Запропонована модель складається з чотирьох рівнів: сенсорного, мережного, обчислювального та інтерфейсу користувача. Сенсорний рівень відповідає за збір тактильної інформації з фізичного середовища. Цей рівень включає в себе широкий спектр сенсорів, таких як акселерометри, гіроскопи, датчики сили і тактильні датчики.
Keywords: інформаційні технології; периферійні обчислення; технології віртуальної реальності; технології доповненої реальності; Інтернет речей