Комплексна оцінка працівників підприємства із застосуванням методу PATTRN - Орловський, Дмитро Леонідович; Берека, О. Д; Рубін, Е. Ю. (НТУ "ХПI", 2010)
Розглядається проблема оцінки персоналу підприємства. Пропонується бальний метод, який можна використовувати при проведенні оцінки робітників. Наведені результати розробки та застосування прикладного програмного забезпечення, за допомогою якого можна зберігати дані про робітників підприємства та проводити оцінку персоналу.

The problem of estimation of personnel of enterprise is examined. A point method which can be used for realization of estimation of workers is offered. Results of development and usage of software through which you can store data about the workers of the enterprise and evaluate personnel are given.
Keywords: етапи відбору; програмні засоби; контрольні розрахунки; бальний метод