Інженерна графіка. Нанесення розмірів на креслениках деталей - Адашевська, Ірина Юріївна; Краєвська, Олена Олександрівна; Матюшенко, Микола Васильович (НТМТ, 2010)
Навчальний посібник містить теоретичний довідковий матеріал з таких розділів інженерної графіки як, графічні правила нанесення розмірів на креслениках з урахуванням геометричної форми деталі, взаємного положення деталей складеної одиниці, а також нанесення розмірів на креслениках з урахуванням технологї їх виготовлення. Призначено для студентів технічних спеціальностей.
Keywords: правила графічні; форма геометрична; положення деталей; обробка механічна; заготованки литі; гнуття; штампування холодне; штампування гаряче; обробка спільна; деталі симетричні; значення номінальні; відхилення граничні; моделювання комп'ютерне