Шляхи протидії корупції у сфері державних закупівель - Мельников, Олег Станіславович (Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, 2016)
Розкрито сутність поняття корупції та корупційних діянь. Визначено основні види корупції у сфері державних закупівель та запропоновано заходи щодо протидії корупції в цій сфері.

The meaning of corruption and corrupt actions are considered. The main corrupt practices in public procurement are identi ed and some measures to combat corruption in this area are offered.
Ways to counter corruption in public procurement
Keywords: державні закупівлі; публічний сектор; корупція; електронні закупівлі; public procurement; public sector; corruption; e-procurement