Комерційна сприйнятливість - Дюжев, Олександр Вікторович; Косенко, Андрій Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Комерційна сприйнятливість визначається як здатність підприємства привертати увагу та зберігати інтерес споживачів до своїх товарів чи послуг. Комерційна сприйнятливість підприємства включає в себе такі аспекти, як створення сильного бренду, розробка ефективних маркетингових стратегій, підтримка високої якості продукції та послуг, а також побудова довгострокових відносин із клієнтами.
Keywords: комерційна сприйнятливість; вдосконалення; методи; бізнес; ефективність; підприємства