Вступ до фаху - Раєвнєва, Олена Валентинівна; Аксьонова, Ірина Вікторівна; Мілевська, Тетяна Сергіївна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2023)
Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт, метою яких є формування початкових компетентностей бізнес-аналітика, засвоєння первинних теоретичних знань та практичних навичок роботи зі статистичною інформацією, її пошуком, аналізом та візуалізацією. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» першого (бакалаврського) рівня.
Keywords: методичні рекомендації; організація фахової підготовки в університеті; інформаційна система університету; феномен бізнес-аналітика в сучасній економіці; бізнес-аналітика на ринку праці; сучасне цифрове суспільство; формування навичок диджиталізації; управління бізнес-процесом