Моделювання підсистеми ризик-менеджменту в рамках антикризового управління на машинобудівному підприємстві - Дубинська, О. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
З метою надраннього попередження розвитку кризових явищ на підприємстві в роботі запропоновано створити систему ризик-менеджменту, яка дозволяє фіксувати фактори, що можуть спричинити розвиток негативних тенденцій та розробити заходи по їх усуненню. Це дасть можливість уникнути появи негативних тенденцій в організаційно-виробничій сфері машинобудівного підприємства.

On purpose preventions of development of the crisis phenomena at the enterprise in work it is offered to create system risk-management which allows to fix factors which can cause development of negative tendencies and develop measures on them to elimination, it will give the chance to avoid occurrence of negative tendencies in organizational-industrial sphere of the machine-building enterprise.
Keywords: ризик; ризик-менеджмент; антикризове управління; організаційно-виробнича сфера; підсистема; машинобудівне підприємтсво; моделювання