Необхідність виготовлення та доцільність використання композиційного твердого палива - Поліщук, Микита Юрійович; Григоров, Андрій Борисович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянемо необхідність виготовлення композиційного твердого палива з відходів промисловості та сільського господарства. Для розширеннярізновиду палив що використовуються в господарських, комунальних та промислових потребах. Які можна використовувати як заміну традиційних енергоносіїв.
Keywords: альтернативні енергоносії; біомаса; торф; відходи; додавання вугілля; перспективність; навколишнє середовище; технологічна обробка