Методичні вказівки до практичних робіт з курсу "Об'єктно-орієнтоване програмування" - Пугановський, Олег Валентинович; Шутинський, Олексій Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки призначені для практичного закріплення знань студентами спеціальності 174 – Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, що вивчають об’єктно-орієнтоване програмування. Для виконання робіт потрібно мати передвстановлене середовище програмування C#. Альтернативною мовою, до якої можуть бути адаптовані матеріали вказівок є мова Java. Альтернативним варіантом є використання онлайн середовищ програмування. Тип операційної системи та інтернет-браузера (для онлайн редакторів) не має значення. Вказівки містять мінімальний набір теоретичних відомостей тому перед виконанням практичних робіт рекомендується вивчити відповідні розділи з лекційного матеріалу. Проведення практичних занять з викладачем побудовано на поступовому розгортанні наведених у вказівках прикладів з поясненнями та модифікаціями у інтерактивному режимі. При самостійному освоєнні практичних робіт, рекомендується перенести у середовище програмування наведений у даних рекомендаціях код і відлагодити його. Наступний крок – аналіз прикладу з конспектуванням власних досліджень. Звіт з практичної роботи при самостійному вивченні – готові програми та їх опис.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; програмування; об'єктно-орієнтоване програмування; штучний інтелект; програмні коди