Наукові дослідження як основа управління міжнародними проектами - Крамськой, Дмитро Юрійович; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2024)
Досліджено важливість та вплив наукових досліджень на ефективне управління проектами в міжнародному контексті. Вона зосереджується на ролі наукових підходів, методів та інструментів у розробці, плануванні, виконанні та оцінці міжнародних проектів. Тема включає аналіз стратегічного планування, ризик-менеджменту, комунікацій та управління стейкхолдерами з огляду на наукові дослідження. Обґрунтовано вплив технологічних та соціальних змін на управління міжнародними проектами та розвиток стратегій адаптації для відповіді на сучасні виклики та можливості.

The importance and impact of scientific research on effective project management in the international context is studied. It focuses on the role of scientific approaches, methods and tools in the development, planning, implementation and evaluation of international projects. The topic includes an analysis of strateg ic planning, risk management, communications and stakeholder management with a view to scientific research. The impact of technological and social changes on the management of international projects and the development of adaptation strategies to respond to modern challenges and opportunities is substantiated.
Scientific research as the basis of international project management
Keywords: міжнародні проєкти; наукові дослідження; планування; управління; international projects; scientific research; planning; management