Методичні вказівки до лабораторної роботи за темою "Електрохімічне оксидування алюмінію і його сплавів" - Пилипенко, Олексій Іванович (НТУ "ХПІ", 2016)
Метою лабораторної роботи є ознайомлення з теоретичними положеннями і практикою процесу електрохімічного оксидування алюмінію, основними типами електролітів для анодування, дослідження впливу природи електроліту на особливості формування оксидних плівок.
Keywords: електрохімічне оксидування; оксидування алюмінію; електроліти; оксидні плівки; анодне окислення; оксидування