Міжнародна торгівля як фактор інноваційного розвитку - Піхур, О. С.; Діхтенко, О. О.; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що найбільш важливим фактором інноваційного розвитку економіки кожного промислового підприємства є його участь у міжнародній торгівлі, оскільки за допомогою останньої можливо, по-перше, домагатися підвищення конкурентоспроможності на світовому ринку за групою високотехнологічних товарів, по-друге, збільшувати додану вартість за рахунок інноваційного експорту.
Keywords: міжнародна торгівля; індикатори; складові; бізнес; інноваційний розвиток; підприємства