Дью ділідженс як інструмент комплаєнс-безпеки - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (ФОП Панов А. М., 2020)
Доведено, що за допомогою дью ділідженс оцінюються можливі ризики (наприклад фінансові, юридичні та т.д.). При зборі інформації враховується будь-яка інформація, незалежно від джерел її походження. Вивчення отриманої інформації робиться різними фахівцями окремо, потім робиться зведений аналіз.
Keywords: економічна безпека; промислові підприємства; корупція; шахрайство