Фінансова діяльність суб'єктів господарювання - Дороніна, Майя Степанівна; Мартюшева, Лариса Степанівна; Горовий, Дмитро Анатолійович (Харківський державний економічний університет, 2002)
Систематизовано матеріал лекцій та семінарських занять з курсів "Фінансовий менеджмент" і "Фінансова діяльність суб'єктів господарювання", відображені проблеми організації фінансової діяльності в сучасних умовах при переході до ринкової економіки. Для студентів, слухачів курсів перепідготовки та другої освіти, керівників і співробітників фінансових служб підприємств. Написаний доступною мовою і може бути цікавим широкому колу читачів.
Keywords: менеджмент; фінансовий менеджмент; діяльність підприємства; господарюючі суб'єкти; управлінські рішення; управлінський облік; витрати; операційний аналіз; директ-костінг; прибуток; часова вартість грошей; капітал; гроші; вартість капіталу; дивідендна політика; оборотний капітал; дебіторська заборгованість; управління запасами; ціна товару; фінансові ризики; метод "дерево рішень"