Теорія автоматичного керування - Асмолова, Лариса Валеріївна; Шамардіна, Віра Миколаївна ("Факт", 2024)
До першої частини тексту лекцій з теорії лінійних неперервних систем автоматичного керування включено основні визначення, математичний опис окремих елементарних ланок і автоматичних систем у цілому. Наведено їх передавальні функції, часові і частотні характе ристики, структурні схеми та їх перетворення. Призначено для студентів усіх форм навчання за спеціальністю 141 «Електроенерге тика, електротехніка та електромеханіка».
Keywords: текст лекцій; теорія автоматичного керування; лінійні системи; автоматичне керування; елементарні ланки; частотна передавальна функція