Дослідження теоретичних підходів визначення інноваційної стратегії розвитку підприємства - Гуревич, М. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуті основні теоретичні підходи трактування поняття "інноваційна стратегія підприємства" провідних авторів з дослідження інновацій, що дозволило сформувати авторське визначення інноваційної стратегії розвитку підприємства.

The article describes the main theoretical approaches interpretation of the concept of "innovation strategy of the enterprise", lead author on the study of innovation that permitted the formation of the author's definition of innovation development strategy
Keywords: інновації; інноваційна стратегія підприємства; інноваційний розвиток; інноваційна стратегія; innovation; innovation strategy of enterprises; innovative development; innovation strategy development