Визначення фізико-хімічних властивостей нафти родовища Мангишлаку - Умбарова, М.; Богоявленська, Олена Володимирівна (ТОВ "Планета-Принт", 2020)
Досліджено фізико-хімічні характеристики нафти родовища Мангишлаку. Проведено типізацію та оцінку товарних властивостей нафти.

The physical and chemical characteristics of Mangyshlak oil have been investigated. Typing and evaluation of commodity properties of oil.
Mangishlak deposits oil physical and chemical properties determination
Keywords: фракційний склад; хроматографія; нафта; бензинова фракція; фізико-хімічні характеристики; chromatography; gasoline fraction; oil; physicochemical characteristics; fractional composition