Електроліт для нанесення покриття кобальт-молібден - Штефан, Вікторія Володимирівна; Єпіфанова, Анастасія Сергіївна; Креч, Антон Владиславович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2016)
Винахід належить до гальванотехніки і може бути застосований для отримання функціональних покриттів. Електроліт для нанесення покриття Со-Мо, що містить сульфат кобальту, молібдат натрію, додатково містить сульфат амонію та трилон Б комплексу при відповідному співвідношенні компонентів. Винахід забезпечує отримання якісних покриттів без тріщин та з високою адгезією до носія.
Keywords: патенти; винахід; гальванотехніка; покриття; електроліти; кобальт