Методы оценки инвестиционных проектов - Дягилева, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянута проблема оцінки інвестиційних проектів, а також критерії, відповідно до яких проводиться подібна оцінка ефективності інвестиційного проекту. Проаналізовані критерії показують, яким чином відбувається дана оцінка і який її вплив на діяльність підприємства в цілому. Запропонований метод оцінки дозволяє всебічно освітити дану проблему в контексті повної господарської діяльності будь-якого підприємства, що займається інвестиційною діяльністю та прагне здійснювати дану діяльність ефективно.

The article considers the problem of scientific evaluation of investment projects and the criteria under which conducted a similar assessment of the effectiveness of the investment project. Analyzed criteria show how this assessment takes place and what is its impact on the activities of the enterprise. The proposed method allows a comprehensive assessment consecrate this problem in the context of total economic activity of any company engaged in investment activities and seeks to implement this activity effectively.
Keywords: методика ЮНИДО; метод Литтла-Миррлиса; деловая этика; конструкторские разработки; экономика; инвестиционная политика