Роль держави в регулюванні інноваційної діяльності - Гаврись, Ольга Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
В сучасних умовах конкурентоспроможність держави на світовому ринку головним чином залежить від продукції, в основу якої покладено нові знання. Здійснення інноваційного процесу зумовлено складною взаємодією багатьох факторів. Для успішного інноваційного розвитку держава має розв'язувати ряд проблем у різних сферах діяльності суб'єктів господарювання.
Keywords: конкурентоспроможність держави; інноваційний процес; інноваційна діяльність