Практикум з основ біохімії та біофізики - Ведь, Марина Віталіївна; Ярошок, Тамара Петрівна; Сахненко, Микола Дмитрович; Орехова, Т. Ю.; Булавін, Віктор Іванович (НТУ "ХПІ", 2004)
Практикум складається з 7 розділів, тематика яких відповідає чинній навчальній програмі. Виконання лабораторних завдань передбачає застосування як аналітичних засобів визначення якісного або кількісного складу речовин та створення умов для перебігу характеристичних реакцій, так і інструментальних методів аналізу. У розділі "Додатки" наведено необхідний довідковий матеріал
Keywords: калоїдні системи; буферні системи; вуглеводи; амінокислоти; білки; нуклеотиди; нуклеїнові кислоти; ліпіди; ферменти; вітаміни; окисно-відновні біологічні процеси