Заходи безпеки при впровадженні Технічного регламенту посудин, що працюють під тиском - Пшонка, А. В.; Райко, Валентина Федорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто технічний регламент простих посудин високого тиску, затверджений постановою Кабінетом Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1025, який визначає вимоги щодо проектування, виготовлення та проведення оцінки відповідності обладнання, що працює під тиском, та агрегатів з максимальним допустимим тиском понад 0,5 бара.

The Technical Regulations for Simple High Pressure Vessels, approved by Resolution №. 1025 of the Cabinet of Ministers of Ukraine dated December 28, 2016, which defines the requirements for the design, manufacture and compliance assessment of pressure equipment and units with a maximum allowable pressure of more than 0.5 bar.
Safety measures when implementig the Technical regulation of pressure vessels
Keywords: посудини під тиском; Технічний регламент; нормативно-правові акти; pressure vessels; Technical regulations; regulations