Тенденції та перспективи розвитку корпоративної культури на машинобудівних підприємствах Харківської області - Лопухова, К. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуто стан корпоративної культури на підприємствах машинобудівного комплексу Харківської області. Розроблено пропозиції щодо удосконалення методів управління в машинобудівній галузі.

The state of corporate culture on the machine-building enterprises of Kharkov region. A proposal to improve management practices in the field machine.
Keywords: машинобудування; кадрова політика; ринкові умови; методи управління; аналіз; синтез