Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з використанням частот міжмодових биттів та розширеними можливостями для мобільної суміщеної лазерної вимірювальної системи - Коломійцев, Олексій Володимирович; Сачук, Ігор Іванович; Альошин, Геннадій Васильович; Гриб, Ростислав Миронович; Звєрєв, Олексій Олексійович; Зоц, Федір Федорович; Красношапка, Ігор Валерійович; Кузнєцов, Олександр Леонідович; Подорожняк, Андрій Олексійович; Ясечко, Максим Миколайович (ДП "Український інститут промислової власності", 2017)
Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з використанням частот міжмодових биттів та розширеними можливостями для мобільної суміщеної лазерної вимірювальної системи містить керуючий елемент, блок керування дефлекторами, лазер з накачкою (Лн), селектор подовжніх мод з багаточастотним розділенням каналів (СПМ БРК), модифікований блок дефлекторів, передавальну оптику, оптико-електронний модуль, який складений з телевізійного і інфрачервоного каналів, приймальну оптику, фотодетектор, широкосмуговий підсилювач, інформаційний блок з розширеними можливостями з б -введенням сигналу від каналу вимірювання кутових швидкостей літального апарату, резонансні підсилювачі, настроєні на відповідні частоти міжмодових биттів, змішувачі, фільтри, фазову автопідстройку частоти на частоті міжмодових биттів, керуючий генератор, опорний генератор з частотою підставки п, формувач імпульсів, схему "і", формувач мірних імпульсів, лічильник, дешифратор, електронну обчислювальну машину, гіростабілізовану платформу та 6м -введення опорної частоти (6 ) м оп від передавального лазера (Лн+СПМ БРК). Додатково введено апаратуру обміну даними.
Keywords: патенти; корисна модель; літальні апарати; частоти міжмодових биттів; мобільні суміщені вимірювальні системи; лазерні суміщені вимірювальні системи; канал вимірювання радіальної швидкості