Підтримання пластового тиску шляхом перепуску високонапірного газу - Пелих, Д. М. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2023)
Робота націлена на розглядання методу підтримання пластового тиску в газоконденсатному покладі за допомогою перепуску газу з іншого покладу з більш високим пластовим тиском і пониженим вмістом конденсату.
Keywords: сайклінґ-процес; газоконденсатний поклад; пластовий тиск; перепуск високонапірного газу