Визначення раціональної області розміщення місткості з сировиною в НВЧ-камері дослідної сушарки - Погожих, М. І.; Цуркан, М. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розроблено методику визначення раціональної області розміщення місткості з сировиною в НВЧ-камері на основі калориметричних вимірювань.

The method of determination of the rational region for place of capacity with raw material in MVchamber is work out on the basis of the calorimetric measuring.
Keywords: промислові галузі; НВЧ-енергія; калориметричні вимірювання; тепломасообмінні процеси; силове НВЧ-поле; rational region; MV-chamber; calorimetric measuring