Метод оцінювання вогнестійкості вогнезахищених сталевих конструкцій - Ковальов, А. І.; Отрош, Ю. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Запропоновано метод оцінювання вогнестійкості вогнезахищених сталевих конструкцій, розглянуто алгоритм застосування розробленого методу, надано опис процедур його реалізації.

The method of estimation of fire resistance of fire-protected steel designs is offered, thealgorithm of application of the developed method is considered, the description of procedures of its realization is given.
Method of evaluation of fire resistance of fire protectedsteel structures
Keywords: вогнезахищена сталева конструкція; вогнезахисне покриття; метод оцінювання вогнестійкості; fire-resistant steel structure; fire-retardant coating method; fire resistanceof fire-resistant steel structures