Ресурсо-орієнтована математична модель базової мережі гетерогенної розподіленої системи - Бульба, Сергій Сергійович (Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, 2016)
У статті розглянута базова мережа гетерогенної розподіленої системи. Для побудови її ресурсо-орієнтованої математичної моделі проведено декомпозицію обчислювальних та комунікаційних ресурсів мережі. Це дозволило здійснити розподіл ресурсів між композитними додатками, при цьому були враховані особливості гетерогенного середовища.

The article deals with the basic network of heterogeneous distributed systems. To build its resource-based mathematical model decomposition held computing and communications network resources. This allowed the distribution of resources between composite applications, with features taken into account heterogeneous environment.
Resource-oriented basic network mathematical model of heterogeneous distributed systems
Keywords: композитний додаток; гетерогенне середовище; композиційний додаток; обчислювальні ресурси; basic network; composite application; heterogeneous environment