Підходи до управління активами на підприємстві: облікове забезпечення - Лаговська, О. А.; Гусак, Л. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджено існуючі підходи до управління активами та встановлено місце бухгалтерського обліку в даному процесі.

The existing approaches towards assets’ management have been researched as well as the place of accounting in this process has been determined.
Keywords: економіка; бухгалтерський облік; менеджмент; логістична система; інвестиції; методи управління запасами