Управління концепціями маркетингу освітніх послуг - Клімов, Максим Володимирович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що ефективне управління маркетинговими концепціями дозволяє навчальним закладам не лише утримувати позиції на ринку освітніх послуг, але й забезпечувати високий рівень якості освіти, відповідність запитам суспільства та стійкий розвиток у довгостроковій перспективі. Успішний маркетинг освітніх послуг базується на аналізі ринку, сильному бренді, ефективному просуванні та взаємодії зі студентами. Комплексний підхід допоможе підвищити популярність навчального закладу та залучити більше студентів.
Keywords: маркетинг; освітні послуги; стратегії; ринок; попит; пропозиції; університети