Узгодження сценаріїв у межах однієї стратегічної системи на базі процесу Маркова - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2006)
Наведено матриці ймовірностей переходу між рівнями стратегічної системи управління асортиментом і параметрами продукції.
Keywords: стратегічна система; процес Маркова