Технологии восстановления крупногабаритных и тяжеловесных составных изделий - Лебедь, Владимир Тимофеевич (НТУ "ХПИ", 2009)
Розглянуто технології відновлення великогабаритних виробів, які базуються на повторному використанні деталей, що відробили ресурс, складеного виробу. Викладені схеми відновлення виробів відповідно до запропонованої класифікації, яка враховує співвідношення геометричних параметрів.

There have been reviewed remanufacturing techniques for large-size products on the basis of compound products worn-out parts reuse. Products remanufacturing patterns are presented in accordance with suggested classification that considers geometrical parameters proportions.
Keywords: тяжелое машиностроение; натяг; тело вращения; конструктивно-технологические свойства; монтаж; трудоемкость