Направления применения фосфолипидных продуктов в зависимости от их технологических функций - Демидов, Игорь Николаевич; Крамаренко, А. А. (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті розглянуті основні напрямки застосування фосфоліпідів у харчовій, косметичній промисловості, у виробництві БАД, лікувальний і профілактичний вплив фосфоліпідів, їх технологічні функції.

Main trends of the using phospholipids in food, make-up industry, in production LAA, medical and preventive action phospholipids, their technological functions.
Keywords: клеточные мембраны; фосфатидный концентрат; лецитины; эмульгаторы; биологически активные добавки