Систематизація наукових досліджень з проблем людського капіталу: узагальнення матеріалів наукових конференцій - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2009)
Проведено критичний аналіз та систематизацію наукових робіт, за результатами сучасних наукових та науково-практичних конференцій за напрямами проблем формування, використання, відтворення, оцінки та відображення в бухгалтерському обліку людського капіталу.
Keywords: ефективність економічна; конкурентоспроможність; макроекономіка