Методика ексергетичного аналізу технологічних процесів забезпечення автоперевезень при використанні різних видів палива - Внукова, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті запропоновано методику ексегертичного аналізу технологічних процесів при розподілі енергії всіх видів для різних типів двигунів, яка погоджує технологічну схему процесу перетворення енергії (матеріальні потоки) з потоками енергії (ексергії) всіх форм.

In the article the method of exegy analysis of technological processes is offered at distributing of all kinds energy for the different types of engines, which coordinates the flow sheet of process of energy transformation (financial streams) with all forms energy streams (exergy).
Keywords: ексергія; розподіл енергії; двигуни; енергобаланс; analysis; technological processes; fuel; exergy