Методика проведення навчальних занять з легководолазної підготовки з урахуванням сучасних вимог - Шпінда, Євген Михайлович; Тимофєєв, Вадим Дмитрович; Бобров, Олександр Геннадійович; Спілка, Олександр Сергійович (Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Методичні рекомендації “Методика проведення навчальних занять з легководолазної підготовки з урахуванням сучасних вимог” містять матеріали з теорії та методики навчання, набуття знань, умінь та формування навичок необхідних для організації та проведення занять з легководолазної підготовки. Методичні рекомендації мають на меті допомогти науково-педагогічним працівникам Військового інституту танкових військ Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” якісно підготуватися до занять та методично грамотно їх провести.
Keywords: методичні вказівки; легководолазна підготовка; морально-психологічне забезпечення; заходи безпеки