Синтез селективно-инвариантных систем с обратными моделями - Любчик, Леонид Михайлович; Малько, Максим Николаевич; Костюк, Ольга Васильевна (Харьковский государственный политехнический университет, 1999)
Запропоновано узагальнення методу синтезу селективно-інваріантних систем управління на випадок двоканальних немінімально-фазових об'єктів. Для вирішення задачі синтезу компенсуючих регуляторів застосовані стійкі оберненні моделі.
Keywords: селективно-инвариантрая система; обратная модель; неминимально-фазовый объект; компенсирующий регулятор