Маркетинг інновацій як концепція і інструментарій інноваційного бізнесу - Ілляшенко, Сергій Миколайович (Видавництво Ліра-К, 2024)
Висвітлено методологічні засади маркетингу інновацій, що розглядається як концепція і інструментарій ведення інноваційного бізнесу в умовах технологічних трансформацій сучасної економіки.

The methodological foundations of marketing of innovations, which is considered as a concept and instrumentarium for conducting innovative business in the context of technological transformations of the modern economy, are highlighted.
Marketing of innovations as a concept and tools of innovative business
Keywords: технологічні трансформації; інноваційний розвиток; маркетинг інновацій; інноваційний бізнес; інноваційний процес; інноваційні ризики; technological transformations; innovative development; marketing of innovations; innovative business; innovation process; innovation risks