Методичні вказівки до виконання економічної частини бакалаврської роботи - Гаврись, Ольга Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Бакалаврська робота є науковим опрацюванням певної теми в процесі навчання за спеціальністю. Показником якості підготовки бакалаврів є розробка ними реальної проектної роботи, яка виконана на матеріалах конкретного об'єкту або виконання науково-дослідної роботи. Метою економічної частини бакалаврської роботи, яку рекомендується назвати "Організаційно-економічне обґрунтування", є виконання студентом комплексу розрахунків та обґрунтувань, що пов'язані з темою диплому.
Keywords: дипломна робота; бакалаврська робота; економічна частина роботи; стратегія маркетингу; ринок збуту