Хранение данных радара некогерентного рассеяния в формате XML - Козлов, Сергей Сергеевич (НТУ "ХПИ", 2010)
Розглянуто алгоритм процедури обробки іоносферної інформації за допомогою радара некогерентного розсіяння та обчислювальних систем. Запропоновано впровадження локальної бази даних радіолокаційних вимірювань та збереження даних у форматі XML. Визначено переваги та недоліки запропонованого формату. Запропоновано структуру та спосіб кодування даних для формату XML.

The procedure algorithm of ionospheric information treatment by incoherent scatter radar and computer systems is considered. Introduction of local base of these radio-location measuring and storage of data in the XML format is offered. Dignities and lacks of the offered format are certain. A structure and methods of information code for the XML format is offered.
Keywords: процесс зондирования; ионосферные данные; обработка данных; пакет прикладных программ; информационное обеспечение; функциональная база данных