Формування культури спілкування студентської молоді в поліетнічному середовищі - Войтова, Ю. Є. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті були розглянуті питання формування культури спілкування студентської молоді в поліетнічному середовищі, особливості становлення студентської молоді в різних поліетнічних групах. В даній роботі також були розглянуті найкращі шляхи вивчення цих питань і вирішення їх.

The article was examined a question of formation a culture of communication the students in the multicultural environment, specific features of making the students in the different multicultural environments. In this paper also was discussed the best ways of examing these questions and the way of their solution.
Forming a culture of communication the students in the multicultural environment
Keywords: підготовка професійна; освіта вища; толерантність; культура комунікативна; компетентність етнокультурна