Комерціалізація інтелектуальних технологій на підприємствах туристичного бізнесу - Косенко, Андрій Васильович; Долина, Ірина Володимирівна; Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна; Гармаш, Сергій Володимирович (My University, 2019)
Розроблено організаційний механізм комерціалізації об'єктів інтелектуальної власності в туристичній сфері, основні положення якого можуть бути зведені до низки взаємозалежних й взаємообумовлених етапів. Їхня суть і коротка характеристика приводено в доповіді.
Keywords: інноваційні продукти; ринкові товари; туристична сфера; фінансові показники; науково-технічна діяльність