Методичні вказівки до розв’язання задач за темою "Молекулярна фізика і термодинаміка. Частина II. Термодинаміка" з курсу "Загальна фізика" - Бурлакова, Маргарита Всеволодівна; Ветчинкіна, Зоя Костянтинівна; Дзюбенко, Наталя Іванівна; Любченко, Олена Анатоліївна; Тавріна, Тетяна Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2010)
Методичні вказівки мають на меті допомогти студентам засвоїти теоретичний матеріал та знайти підходи до розв’язання типових задач та завдань підвищеної складності з теми "Термодинаміка"
Keywords: термодинамічні величини; функції стану; функції процесу; внутрішня енергія; теплоємність тіла; питома теплоємність; молярна теплоємність; ізопроцеси; ізохоричний процес; ізобаричний процес; постійний тиск; ізотермічний процес; адіабатичний процес; рівняння Пуассона; політропи; ентропія; цикл Карно