Дослідження утворення гліцерину за реакцією амідування соняшникової олії

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Досліджено реакцію амідування соняшникової олії діетаноламіном. Визначено залежності змін концентрацій компонентів реакційних мас від часу реакції. Знайдено температуру і тривалість, при яких досягнуто максимальну концентрацію утвореного гліцерину.
The reaction of amidation of sunflower oil in diethanolamine has been investigated. Constructed according to changes in the concentrations of components of the reaction mass from the reaction time. Found the temperature and duration at which reached a maximum concentration of glycerol formed.

Опис

Ключові слова

діетаноламін, концентрація, температура, тривалість реакції

Бібліографічний опис

Мельник А. П. Дослідження утворення гліцерину за реакцією амідування соняшникової олії / А. П. Мельник, В. Ю. Папченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 39. – С. 125-128.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced