Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10902
Title: Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів
Authors: Омельченко, В. С.
Кричковська, Лідія Василівна
Keywords: харчова промисловість; іммобілізація ферментів; стабільність кінцевого продукту; декрохмалізація соку; катіонобмінні смоли; адсорбція; десорбція; біокаталізатор
Issue Date: 2011
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Омельченко В. С. Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів / В. С. Омельченко, Л. В. Кричковська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 9. – С. 13-17.
Abstract: Проведено досліди щодо іммобілізації та підвищення стабільності препаратів амілолітичних ферментів для декрохмалізації яблучного відновленого соку та ультра фільтрованого концентрату. Було досліджено параметри операційних умов роботи ферменту , іммобілізованого на носіях, котрі мають найбільше значення у промислових умовах.
The investigations of immobilization and increasing of amylolityc ferments preparations stability for starch hydrolysis in apple renewed juice and ultrafiltrated concentrate. The parameters of operational conditions of ferment activity immobilized on the carriers that have got the most importance in industrial conditions.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10902
Appears in Collections:Вісник № 09
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2011_9_Omelchenko_Soimmobilizatsiia.pdf125,81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.