Харчові технології у прикладах і задачах

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

"Центр учбової літератури"

Анотація

Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енергозбереження – пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

Опис

Ключові слова

дисципліна "Харчові технології", напівфабрикати, готові продукти, виробництво молочних продуктів, розрахунки виробництва хлібопродуктів, принципи складання рецептур, асортимент продуктів, методи енергозбереження

Бібліографічний опис

Харчові технології у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Центр учбової л-ри, 2008. – 576 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced