Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937
Title: Раціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напоях
Authors: Кричковська, Лідія Василівна
Жулінська, О. В.
Keywords: склад рецептури; мікробіологічний каротин; лимонна кислота; харчування
Issue Date: 2011
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Кричковська Л. В. Раціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напоях / Л. В. Кричковська , О. В. Жулінська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 24. – С. 150-153.
Abstract: Робота присвячена проблемі обґрунтування застосування різних нутріцевтиків у функціональних напоях. Розглядається питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину, лимонної кислоти та гідратованих фулеренів для продукту з профілактичними властивостями.
The work is dedicated to the problem of grounding the usage different nutriceutics in functional drinks. The problem of the introducing the microbiological carotene and hydrated fullerenes in the drinks formulation has been reviewed in order to create the product with prophylactic features.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937
Appears in Collections:Вісник № 24
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2011_24_Krychkovska_Ratsionalni.pdf145,05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.