Оцінка стану розвитку м’ясопереробної галузі України

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті проаналізовано сучасний стан харчової промисловості, зокрема, розвиток м’ясопереробної промисловості за останнє десятиріччя; розглянуто напрямки співпраці з іншими країнами у межах м’ясопереробної галузі України та оцінено сучасний стан розвитку цієї галузі.
The modern state of food industry is analysed in the article, in particular, development of meat of processing industry for last ten years; directions of collaboration are considered with other countries wi thin the framework of meat of processing industry of Ukraine and modern development of this industry status is appraised.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, м’ясопереробна промисловість, імпорт, експорт, м’ясопродукти, співробітництво, food industry, import, export, meat products, collaboration

Бібліографічний опис

Гриньов А. В. Оцінка стану розвитку м’ясопереробної галузі України / А. В. Гриньов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 4 (1047). – С. 31-35.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced