Оцінка стану розвитку м’ясопереробної галузі України
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
У статті проаналізовано сучасний стан харчової промисловості, зокрема, розвиток м’ясопереробної промисловості за останнє десятиріччя; розглянуто напрямки співпраці з іншими країнами у межах м’ясопереробної галузі України та оцінено сучасний стан розвитку цієї галузі.
The modern state of food industry is analysed in the article, in particular, development of meat of processing industry for last ten years; directions of collaboration are considered with other countries wi thin the framework of meat of processing industry of Ukraine and modern development of this industry status is appraised.
The modern state of food industry is analysed in the article, in particular, development of meat of processing industry for last ten years; directions of collaboration are considered with other countries wi thin the framework of meat of processing industry of Ukraine and modern development of this industry status is appraised.
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, м’ясопереробна промисловість, імпорт, експорт, м’ясопродукти, співробітництво, food industry, import, export, meat products, collaboration
Бібліографічний опис
Гриньов А. В. Оцінка стану розвитку м’ясопереробної галузі України / А. В. Гриньов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 4 (1047). – С. 31-35.