Дослідження надмолекулярної структури модельних розчинів харчових речовин

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В статті наведено результати досліджень надмолекулярної структури модельних розчинів складових речовин нового продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного з використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Зроблені висновки стосовно механізму драглеутворення в цих системах.
In article the results of investigation of supermolecular structure of the model solutions of substances, that are included in the new product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate, are presented. Conclusions about the mechanism of gelation in these systems be presented.

Опис

Ключові слова

молочно-рослинні продукти, сир кисломолочний нежирний, соняшникове насіння, концентрат ядра, драглеутворення

Бібліографічний опис

Кузнецова Т. О. Дослідження надмолекулярної структури модельних розчинів харчових речовин / Т. О. Кузнецова, М. Ф. Перцевий, С. В. Журавльов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 65. – С. 93-98.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced